Jön a karácsony, a nagy zabálások ideje, talicskával tolják a bejglit, üstben főzik a halászlevet (bocs, a  hallevet és nem a halász levét), kondérban főzik a töltött káposztát. Nagy kihívás lesz ez a gyomornak és az egész évben diétára fogott szervezetnek. Te hogyan készíted fel a vendégeid erre az időszakra?

Egy újabb vendégszerző trükk karácsony előtt

Ne csak a testet, a szellemet is erősítsd! Ha nem vagy jártas a témában, akkor ideje beleásnod magad a kalóriák, a cukrok és a zsírok világába. Azt már mindannyian tudjuk, hogy a fogyás, a tömegnövelés, a szálkásítás, nem csak az edzésen, hanem a táplálkozáson is múlik.

Adok egy tippet, egy marketing morzsát, amivel megdobhatod a népszerűséged és új vendégekre tehetsz szert.

Szervezz egy előadást!

Állíts össze karácsonyi ételekkel kapcsolatos információkat és hirdess meg egy előadást! Az előadás szóljon arról, hogy mit művelünk testünkkel, amikor felfaljuk a sült oldalast, vagy mi történik a gyomrunkban amikor már az 5. rántott csirkecombot tuszkoljuk le a torkunkon.
Mesélj arról, hogy a hagyományos karácsonyi ételek milyen hatással vannak a szervezetünkre és mennyi energiába fog kerülni, hogy ledolgozzák az ünnepek alatt felszedett kilókat.

Készíts az előadásodhoz egy A4-es plakátot (akár szövegszerkesztővel) és ragaszd ki az edzőterembe, több helyre! Férfi és női öltözőbe, recepcióra és a terembe. Beszéld le az üzletvezetővel, hogy hol és hogyan és mikor tudod megtartani az előadást, majd egyeztessétek le, hogy az edzőterem marketingese küldje ki hírlevélben és tegye kis a terem FB oldalára, weboldalára. Gyűjtsd az érdeklődőket, 5-10 embernek már simán megtarthatod, de lehet, hogy sokkal nagyobb érdeklődés lesz rá.

Ne csak ijesztgess, hanem nyújts megoldást is!

Kínálj olyan egészséges recepteket amik ízükben karácsonyiak, mégsem ölnek meg. Tegyél javaslatot, hogy milyen ételeket mivel lehetne helyettesíteni, ami nem okoz nagy változást az étrendben, mégis sokat jelent a testünk egészségesen tartásában.
Mit együnk, ha könnyíteni szeretnénk a zsíros ételeken. Milyen bevált recepted van a karácsonyi süteményre?

Kóstoltass, mutasd be gyakorlatban!

A legjobb eredményt és elismerést akkor kapod, ha az előadásodra el is készíted legalább az egyik általad javasolt ételt és viszel belőle kóstolót. Ha van rá lehetőséged, akkor vidd be az alapanyagokat és ott,  a helyszínen mutasd be, hogy hogyan állítottad össze!

Folytasd karácsonyig!

Az előadásodon jelezd, hogy innentől kezdve minden edzést, minden csoportos órát azzal fogsz kezdeni, hogy adsz a vendégednek, vagy vendégeidnek egy új receptet karácsonyra.

Mozgasd meg a közösséged!

Kérd meg a közösséged, hogy készítsék el a recepted és tegyék fel a Facebook csoportba motivációnak, hogy a többiek is lássák. Sőt egymás között is osszanak meg egészséges, kipróbált, és finom ételrecepteket.
Még nincs Facebook csoportod? Gyorsan indíts egyet és add hozzá a vendégeid!

Mi lesz az eredménye?

Sokan lesznek kíváncsiak az előadásodra. Sokan lesznek kíváncsiak rád! Lesz miről beszélni. Másnak is beszélni fognak rólad. Ha mesélnek rólad, akkor nő a népszerűséged. Ha nő a népszerűséged, nő a vendégköröd.

Ha megvan az előadás időpontja, én is szívesen népszerűsítem. Írd meg!

Sok sikert hozzá: Ofner László (Catana)


Hamarosan érkezik a Fitnesz Marketing Út (könyv és előadás)!

Iratkozz fel a Fitnesz Marketing Morzsákra:

Iratkozz fel a Fitnesz Marketing Morzsákra!
A felhasználási feltételeket elfogadom

Olvasók száma: (114)