A mobil készülékeket napi szinten használjuk és használják az oktatók is zenehallgatásra, legyen az mobiltelefon, vagy táblagép. az elmúlt években a legközvetlenebb használati eszközzé vált. Ezzel kelsz, ezzel fekszel, ezen nézed az emaileket, a térképet, a Facebook-ot, ezen hallgatsz zenét, ezen küldesz közvetlen üzenetet valamilyen messenger programmal. A használat azonban az utazásra, a kikapcsolódásra korlátozódik. Itt az ideje, hogy munkára, az edzéseken, is hasznát vedd.

A CD lemezek leváltása kézenfekvő, de mindenképpen tanulni kell hozzá, hiszen a hétköznapi zenelejátszáshoz képest a mobil eszközök professzionális kezelést igényelnek.

Többekkel, neves oktatókkal beszélgettem az elmúlt időben a mobil eszközök használatáról a fitnesz termekben. A beszélgetések közben mindannyian arra a következtetésre jutottunk, hogy a változás, a változtatás kötelező és elkerülhetetlen minden oktatónak. A CD lemezekről Mp3-ra való áttérés, az új technika megismerése és készségszintű használata azonban nem egy egyszerű feladat, feltétlen szükséges hozzá némi útmutató.
E kiadvány először csak egy cikknek, majd cikksorozatnak készült, végül az igényfelmérés alapján egy teljes okatatóanyag lett belőle.

MobilFitnesz 800

letoltes100Kattints ide és Töltsd le az INGYENES Mobil Fitnesz oktatóanyagot PDF-ben!

 

A technikai fejlődés sokkal gyorsabb, mint az átlagfelhasználó tudásbázisa. A napi trendek követése nem csak az edzések stílusában, az irányzatokban igényel folyamatos tanulást és önképzést, hanem a technika terén is. A fitnesz edzőknek szakmai képzéséhez a technikai ismeretek is hozzátartoznak, hiszen az edzésprogram mellett zenei programot is szolgáltatnak. Ha változik a zenei program technikai eszköze, akkor el kell sajátítani annak megfelelő használatát is. Ehhez járulok hozzá ezzel az oktatóanyaggal.

A megírt információk általános jellegűek, legtöbbször egy-egy szituációt mutatnak be, hogy egy adott eszközzel, vagy eszköz környezettel hogyan lehet dolgozni, miként lehet azt felhasználni a célok eléréséhez.
Ezen információk és megoldások ismeretében tesztelheted a saját programod, a rendelkezésedre álló készüléked és egyéb eszközeid.

A technikai információkon kívül megvizsgáljuk a termekben, a rendezvény helyszíneken legtöbbször előforduló technikai eszközöket és azok használatát. Megtudhatod, hogy miként illeszd ezekhez az eszközökhöz a saját készüléked.

Nagy vonalakban megvizsgáljuk az Mp3 előnyeit és tulajdonságait.

Elmagyarázom, hogyan léptetheted az mp3-at az általad kiválasztott pontra egy gombnyomással.

Megvizsgálunk, kipróbálunk és tesztelünk néhány olyan jelenleg elérhető mobil alkalmazást amivel a legjobban ki tudod használni a digitális programok nyújtotta szolgáltatásokat.

Volgyfitness

 

Olvasók száma: (21)

Vélemény, hozzászólás?