Megduplázzuk, vagy megsokszorozzuk a vendégeid számát!

Kedves edző barátom! Mit szeretnél? – Megduplázzuk, vagy megsokszorozzuk a vendégeid számát!? Sokszorozzuk meg inkább ugye?

Ami kell hozzá: Egy járható marketing út és Te!

Tudod, hogy mi kell hozzá? – Fitnesz marketing tippek, egy járható marketing út, ÉS TE, ha többet szeretnél elérni a fitnesz területen mint edző, mint egyéni vállalkozó, vagy mint kisvállalkozás. Ha te már itt vagy az szuper, mert szeretnél előre lépni. A többit én adom hozzá.

Budapesten van olyan fitnesz terem, ahol több, mit 60 személyi edző dolgozik. Te hogyan tudnál közöttük érvényesülni? Van benned, vagy a szolgáltatásodban valami különleges, ami miatt téged fognak keresni a vendégek? VAAAN!!!

Tudom, hogy egyre nehezebb érvényesülni, kitűnni a tömegből. Egyre magasabb a rezsid és  egyre nehezebb fizetni a költségeid. Megértelek, én is voltam ebben a helyzetben.
– Jó lenne, ha sokkal több pénzt tudnál keresni? – Jó lenne ugyanennyi pénzt sokkal kevesebb munkával megkeresni? – Jó lenne önműködő vállalkozást felépíteni fitnesz edzőként?

Csoportos edzőként a terembe menet ismét azon izgulsz, hogy hányan lesznek az órádon? Folyamatosan frusztrál a terem tulajdonosa, hogy több és több vendéget hozz be neki? Személyi edzőként nehezen gazdálkodod ki a terem felé leadandó összeget? Szellős a naptárad, mert kevés a vendéged?

Folyamatosan aggódsz a járványhelyzet miatt? Nehogy megismétlődjön a 2020 tavaszi karantén, amikor egyik pillanatról a másikra elveszítetted a munkád, elveszítetted a vendégeid. Kihúzták a lábad alól a talajt. Ez még egyszer nem fordulhat elő.

Ez rányomja a bélyegét a mindennapjaidra. Görcsösen próbálsz minden vendéggel kedves, barátságos lenni, és az motoszkál a fejedben, hogy nehogy elveszíts még egy vendéget.

Pedig mennyivel jobb lenne vidáman és felszabadultan tartani az edzéseket és milyen felemelő érzés lenne látni a megtelt feliratot az órarendben. Nem izgulnál és több pénzt kérhetnél el az óráidért.

Változtassuk meg együtt a jövőd!

Most képzeld el! – Csak fekszel a medence partján, szürcsölöd a koktélod, sütteted a hasad a napon és közben folyamatosan csipog a telefonod, mert pénz érkezik a bankszámládra. Lenémítod, mert nem akarod, hogy megzavarjon a pihenésedben.

Mit szólnál egy olyan világhoz, ahol nem kell foglalkoznod a számlákkal, ahol nem kell megnézned a közértben az árakat? Ahol szabadon utazhatsz, szórakozhatsz és ahol már nem kínlódás a munka, hanem öröm, élvezet, ami biztosítja az egész családod megélhetését.  Ha hiszed, ha nem, ez MEGOLDHATÓ!

Edzőként neked is a vendégszerzés/vendégvesztés a legnagyobb frusztrációd, félelmed?

Ezt a kérdést tettem fel fitnesz edzőknek és 335-en válaszoltak a kérdőívemre! Szerintem, ha megkérdeznélek ugyanezt válaszolnád te is.

Az edzők legnagyobb frusztrációja, félelme, hogy hogyan gyűjtsenek több ügyfelelt/vendéget és hogy ne veszítsenek ügyfelet/vendéget.
Ebben tudok neked segíteni!

Hogyan lesz sokkal több vendéged/ügyfeled, sokkal magasabb bevételed kevesebb munkával?

Az edzéseid szakmai részében te vagy a profi. A népszerűsítéshez, a marketinghez pedig én adom neked az instrukciókat. Ha követed őket, ha elolvasod, vagy megnézed a videós tréningeim, ha megfogadod a tanácsaim, akkor SIKERRE LESZEL ÍTÉLVE!

Olyan világszínvonalú marketing tippeket kapsz, amiket a világ top tanácsadói osztottak meg velem konferenciájukon, tréningeiken, könyveikben, közösségi felületeiken.
Ezekből szelektálom ki neked azokat a használható módszereket, amikkel a fitnesz területen maximális eredményeket érhetsz el.

Csatlakozz az oldalhoz, kövesd a cikkeim, nézd meg az oktató videóim és nem fogsz csalódni!

A „Fitnesz Online Marketing Út” című könyv írója

Ofner Lászlónak

hívnak. Több, mint 20 éve építem a kapcsolataimat csoportos oktatókkal és személyi edzőkkel. Ismerem az igényeik, tisztában vagyok a problémáikkal. Fitnesz zenéim által Dj Catana-ként ismertek meg a szakmában.
Kevesebben tudják rólam, hogy évtizedek óta tevékenykedem folyamatszervező informatikusként, minősített Google AdWords szakértő vagyok és online marketing hatástöbbszöröző specialistaként dolgozom.
Az elmúlt évek informatikai és marketing trendjeit követve, Fitnesz Online Marketing Út címmel írtam egy könyvet, amivel szeretnék segíteni, hogy sikeresebb és eredményesebb lehess.
Új gondolkodást, új stratégiát tanítok, amivel megsokszorozhatod a vendégeid számát és ezzel együtt a bevételed.

Mire számíthatsz?

 • Megugrik az ismertséged és a népszerűséged a vendégek körében és  a szakmában

 • Nő a vendégszámod (megtelik a termed, betelik a naptárad)

 • Soha többet nem kell rettegned a munkád miatt a vírustól és a karanténtől!

 • Vendégeid minden eddiginél elégedettebben távoznak az edzésedről

 • Még lelkesebben fognak továbbajánlani másoknak

 • Több lesz a visszajáró vendéged és kevesebbet vendéget veszítesz

 • Szélesebb körben, többféle szolgáltatást tudsz majd kínálni

Mit kapsz, ha regisztrálsz?

Speciálisan Fitnesz edzőknek írt cikkeimből már most olvashatsz egy tucatot, de mellettük megtalálod a „Finesz Marketing Mentor Programot„, a „Mobil Dj Videó Tréninget” és az aktuális „Karan-Tréning” cikkeim és tréningeim is.

 • Komplex szakmai támogatást elsősorban marketing és informatikai területen

 • Vendégszerző marketing tippeket

 • Online marketing tréningeket (a Gold és a Platina csomagban)

 • A „Fitnesz Online Marketing Út” című könyvem digitális változata (a Gold és a Platina csomagban)

 • Folyamatos telefonos támogatást

 • Személyes marketing konzultációt (csak a Platina csomagban)

 • Folyamatos AerobicDj támogatást (bónuszként a Gold és a Platina csomagban)

 • Élő közvetítés – Saját Livestream oldal – lehetőségét (csak a Platina csomagban)

 • Social media ügyfélszerző tippeket

 • Komplett „Fitnesz Marketing Mentor Programot” (Gold és Platina tagsággal)

KARAN-TRÉNING! – A 2. hullám.

Nélkülözhetetlen tartalmak a kijárási korlátozás idejére. Ha bezárnának a fitnesz termek, és bezárkóznának a vendégeid, nem kell kétségbe esned. Ittt a Karan-Tréning:

 • Fitnesz Edzők 10 lépéses karantén stratégiája
 • Hogyan lesznek az ingyenes csoportodból fizető online nézőid?
 • Online edzést tartok – Soha nem fáradtam még el ennyire az edzéseimen
 • Saját Livestream oldal Fitnesz edzőknek
 • 10+1 Tipp az edzésvideódhoz
 • Hogyan indíts online edzőtermet 5 lépésben!?
 • Hogyan töltsd meg a határidőnaplód karantén alatt!?
 • Hogyan közvetítsd profin az edzésedet?
 • Hogyan tarts fitnesz edzést otthonról?
 • 10 életmentő stratégiai tipp, mielőtt újból bezárnak a fitnesz termek

Cikk sorozat egy közös és égető témára a fitnesz edzőinknek, csak itt a Fittoldalon. Ilyen és ehhez hasonló aktuális tartalmakkal kapsz, ha csatlakozol:

A hab a tortán: Fitnesz Marketing Mentor Program

Ezt a programomat kis-és középvállalkozások vezetőinek tartottam Sikertréning címen. Egy naposról indult, majd 3 naposra bővítettük, mert olyan sok volt az anyag. A programot 150.000Ft-ért kapták meg a vállalkozók. Most ehhez a programhoz te a (Gold, vagy Platina) tagságoddal hozzájuthatsz és nem kell külön fizetned érte!

A célom, hogy együtt sikeressé és népszerűvé fejlesszük a szolgáltatásod. Tudom, hogy mit szeretnél: több új vendéget szerezni, kevesebb vendéget veszíteni. 🤘

Lehetsz edző, vagy teremtulajdonos, a tanításaimmal és a gyakorlataimmal támogatlak, hogy sikeres vállalkozóvá válj 👍

A Fitnesz Marketing Mentor Programban lépésről lépésre vezetlek. Fogom a kezed, segítek a tervezésben, és a megvalósításban. 🤝

Ha frusztrál a jelenlegi helyzeted, ha szeretnél elindulni, vagy szeretnél továbblépni, még többet elérni, több vendéget bevonzani, nagyobb bevételre szert tenni, a Fittoldal tagsággal ezt a programot is megkapod.

Személyes Villámkonzultáció – még ez is jár a tagsághoz

Találkozzunk személyesen, vagy ha túl messze vagy (nem Budapesten), akkor beszéljünk online! A 45 perces személyes konzultációt kapsz, ha elakadsz, ha nem tudod, hogyan kezdj hozzá, ha kérdéseid vannak. Elsősorban marketing és vállalkozásfejlesztési, stratégiai tanácsokkal, útmutatással tudlak segíteni.
Ehhez hasonló kérdéseket kaptam: „Hogyan népszerűsítsem az online edzéseimet?” „Bérelteem egy termet. Most hogyan szerezzek több vendéget?” „Mivel népszerűsítsem az edzésmódszerem?” „Egy kis faluban lakom. Itt milyen lehetőségeim vannak?” „Hogyan kommunikálja a vendégeimmel, ha alig vannak online?”
Akik már voltak nálam, ezeket írták visszajelzésként:

Köszönöm, hogy részt vehettem a villámkonzultáción! Nagyon rugalmasan ment az egyeztetés. Személyesen nem tudtunk találkozni, mert messze lakom, így a beszélgetés online ment. Annak ellenére,hogy rendszeresen olvasom a Fittoldalt, tudott újat mondani és tanácsot adni egyéni problémáimra,kérdéseimre. Mindenkinek csak ajánlani tudom, egyedülálló!

Mindenkinek csak ajánlani tudom, egyedülálló!

Ajánlom mindenki figyelmébe! Nekem sokat segített még az alap dolgokban is. Köszönöm Ofner László! 🙏🏻 Igazából többet kaptam mint amire számítottam.

Többet kaptam, mint amire számítottam.

Köszönöm, hogy részt vehettem a villámkonzultáción. Nagyon hasznos és érdekes szempontokat érintettünk a találkozóm, amit már rögtön alkalmazni is tudtam. Igazán értékes egy óra volt. Jó szívvel ajánlom próbáljátok ki, ez egy egyedülálló lehetőség, amit Laci kínál.

Jó szívvel ajánlom, próbáljátok ki!

Bónusz: Több, mint 80db ingyenesen letölthető AerobicDj Mix

A dj mixekből nagyjából 1-1,5 havonta készül egy új.
Több, mint 70db kész mix van feltöltve
, latin, house (box edzéshez) és dance, retró, rock stílusban. Egy órás, 4×4-es lépéskombinációhoz, 32-es ütemre kevert dj mixek az AerobicDj produkciómból. A legtöbb mix 7 féle tempóban tölthető le mp3 formátumban. Bónuszként azonnal letöltheted az eddigi összes mixemet és folyamatosan készülnek az újabbak is. A legfrissebekből Gymstick verziók is készültek.
A mixcloud.com/aerobicdj  oldalon belehallgathatsz a minimixekbe, amiknek a teljes verzióját itt az oldalon megkapod ajándékba. Ezeket a mixeket sehol máshol nem éred el, mivel nem árulom őket, itt is csak bónuszként töltheted le.  (Csak a Gold és a Platina előfizetésben)

Napi 1db sportszelet áráért!

A Fittoldal havi előfizetői rendszerben működik. A cikkek írása időbe, a tréningek elkészítése sok munkába kerül. Ezért sajnos nem tudom az anyagokat ingyen adni, de megpróbáltam az árakat annyira lenyomni, hogy egyáltalán ne fájjon. Az eremény egy szinte jelképes ár lett.

Napi 1db Sportszelet ára (Gold tagság).

Mennyibe kerül egy mozijegy egy nachos menüvel? Mennyibe kerül egy színházjegy? Mennyibe kerül egy koncertjegy? Mennyibe kerül egy fodrász? Mennyibe kerül egy kozmetikus? —-> Az előfizetés ezeknél olcsóbb, van amelyiknél jóval olcsóbb. Nem az a kérdés, hogy mennyibe kerül, hanem, hogy mit kapsz cserébe!

Kattints a csatlakozás gombra és regisztrálj most!

Te meddig akarsz még várni?

Te már építed a kapcsolatlistád? Van már marketing terved? Van termékpiramisod? Van ügyfélszerző eszközöd? Mi a pozícionálásod? Ár alapon összehasonlítható vagy a többi edzővel? A konkurens edzők már csatlakoztak és alkalmazzák a fitnesz marketing tippjeim, tanításaim. Te meddig vársz még a sikerre? Itt az ideje, hogy felturbózzunk téged!

Ok, figyelj! Adok egy visszautasíthatatlan garanciát!

Azt fogod mondani rám, hogy ez pasi teljesen meghülyült!
Egyezzünk meg abban, hogy ha most csatlakozol és 24 órán belül meggondolod magad, akkor visszatérítem a csatlakozásod teljes összegét és így nem veszítesz egy forintot sem. Én tudom, hogy az itt található tartalom mekkora értéket jelent és bízom benne, hogy korrekt lesz a szakmai kapcsolatunk, ezért bátran feljánlom neked ezt a 100%-os PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT.

Nem engedem, hogy több pénzt veszíts!

Foglaljuk össze:
Megduplázzuk, vagy megsokszorozzuk a vendégeid/ügyfeleid számát, és olyan szakmai támogatást kapsz, amivel komoly előnyre tehetsz szert a többi edzővel szemben. A vendégeid még ennél is jobban fognak követni, továbbajánlani, megugrik a szakmai ismertséged és a népszerűséged. Mindezt mindössze napi 1db Sportszelet áráért.

Gyakran Ismételt Kérdések

Online vásárlásra alkalmas bankkártyával. A fizetési rendszerünk a megbízható dán online bank, a PayLike biztosítja.

Mivel a friss tartalmakat folyamatosan készítjük, ezért havi előfizetési díj van, amit a rendszer a bankkártyádról von le, amíg le nem állítod.

Nincs, ha kipróbáltad az oldalt, akár azonnal le is mondhatod az előfizetésed. DE!
A többi tagunkkal szemben nem lenne fair, ha csiki-csukit játszanánk. Ezért lemondani következmények nélkül csak egyszer lehet. Ha ismét regisztrálsz és újból lemondod, akkor többet nem regisztrálhatsz.

Igen, bármikor lemondható következmények nélkül egyszer.
A többi tagunkkal szemben azonban nem lenne fer, ha csiki-csukit játszanánk. Ezért, ha ismét regisztrálsz és újból lemondod, akkor többet nem regisztrálhatsz.

Egy előfizetés csak egy személy részére engedélyezett.
A rendszerben beépített védelem van. Figyeli a látogatók IP címét és az eszközét. Rögzíti a felhasználók oldalon végzett tevékenységét.  A nem rendeltetés szerű felhasználás esetén letiltásra kerülhet a fiókod.

A fiókod az előfizetési időd végéig még aktív marad.
Egy alkalommal következmények nélkül leállíthatod az előfizetésed. Ismételt regisztráció után, ha újból megszakítod az előfizetést, akkor többet nem regisztrálhatsz az oldalra.

Igen, az AerobicDj mixeket nem értékesítjük, de a Gold és a Platina előfizetés mellé bónuszként adjuk ajándékba a letöltését.