Újabb 3 videóval több, mint egy órás anyaggal bővült a Fitnesz Marketing Mentor program. A három új részben a pozícionálást, a termékpiramist és a legendás vendégélményt vesszük át alaposan.

Neked mi az egyedi jellemződ, ami megkülönböztet a többi edzőtől/edzőteremtől? Mi a pozícionálásod a piacon? Hogyan lehetsz más mint a többiek? Ezekre a kérdésekre keressük a választ az úr részben. Megtudhatod belőle, hogy mi az a szűkítés és mi a hozzáadott érték. Együtt dolgozunk a te vállalkozásodon.

A következő részben a  a termék/szolgáltatás portfoliódat építjük fel marketing szemmel. Kialakítjuk a termék, vagy szolgáltatás piramisod. Kezdve a csali termékektől a luxus termékekig. Elmondom, hogy melyik terméked milyen szerepet tölt be a marketing rendszeredben.

Végül, a tervezés fejezet végén a legendás vendégélményről lesz szó, ami miatt beszélni fognak rólad és maguktól fogják ajánlani a szolgáltatásod másoknak a vendégeid.

Tavaly szeptemberben indult a Fitnesz Marketing Mentor programom, a vállalkozói Sikertréningem fitnesz edzőknek készített szegmens specifikus változata. Ez egy egésznapos tréning, amit rövid, 5-10-30 perces videókra bontottam fel. Ehhez kerültek fel a fenti részek több, mint egy órányi anyagban. Hamarosan újabb előadások érkeznek, folytatva a programot.

A Fitnesz Marketing Mentor Programot itt találod.