Mért kell tagsági rendszert váltani? Mi fog megváltozni?

A régi tagsági rendszerünk lehetőségeit gyorsan kinőttük. Az új rendszer modernebb, nagyobb tudású. Nem kell hozzá PayPal fiókot regisztrálni és azonnal megkapod a fizetésedről a számlát. Az új fizetési eszközünk a dán cég online fizetési megoldása, a PayLike. Az online számlázási partnerünknek a Billingót választottuk.
A fizetéskor csak egy felugró ablakot fogsz látni, amiben a bankkártyaadataid kell megadnod. Ez a maximális biztonságú felugró ablak a PayLike szerverén van, a kártyaadatokat nem látjuk, nem is kapjuk meg.

Az oldal működésében nem lesz változás. Az új rendszerbe már felvettünk téged, egy ideiglenes “MM tagság“-ba. Ebben ugyanazokat a jogosultságokat kaptad meg, amik az előző rendszerben voltak neked. Ez a tagság csak 2020-10.31-ig lesz érvényes, vagyis Október végéig váltanod kell az új tagságra. Ha nem teszed meg, akkor sem történik semmi, de utána már csak akkor férhetsz hozzá a Fittoldal tartalmaihoz, ha váltasz az új rendszerre. A váltáshoz írtam a segítséget az alábbiakban.

A tagsági rendszer váltása 1 perc alatt:

 1. Jelentkezz be a Fittoldalra!
  Gondolom, ha ezt olvasod, akkor már bejelentkeztél. 😉


 2. Kérj kuponkódot, hogy ne veszíts el egy napot sem az előfizetésedből!
  Nem szeretnélek egy nappal sem megkárosítani, ezért, az új rendszerben annyi ingyenes napot kapsz, ahány napod hátra van a régi havi/vagy éves előfizetésedből. Így a váltás pillanatában nem kell fizetned, csak a bankkártya adatokat kell megadnod. A rendszer akkor fogja levonni a havi díjat, amikor az ingyenes idő lejár, vagyis pont a havi fordulónapodon.
  Ezekhez az ingyenes napokhoz a kuponkódot itt kérd: https://m.me/fittoldal
  Ha megkaptad a kuponkódot, akkor már 1 perc alatt megvan a váltás.


 3. Válassz tagsági és előfizetési csomagot!
  Kattints ide: https://fittoldal.hu/legyel-te-is-klubtag/  és válassz!


 4. Add meg a kuponkódod!
  A következő “Pénztár” oldalon add meg a messengeren kapott kuponkódod az ingyenes napokhoz!


 5. Add meg a számlázási adatokat!
  Ha vállalkozás részére kéred a számlát, mert szeretnéd elszámolni, akkor pipáld be a “Céges számlázás”-t! Ebben az esetben a számlázási cím a cég számlázási címe legyen és meg kell adnod a vállalkozás nevét és adószámát is.


 6. Ellenőrizd a tételeket!
  Ellenőrizd le, hogy pontosan az lesz-e számlázva, amit szerettél volna! Ha véletleenül rossz tételt választottál, akkor a 3. pontban lévő linken választhatsz másik előfizetést.


 7. Add meg a bankkártya adataid!
  Pipáld be a kötelező mezőket és kattints a “Tovább a fizetéshez” gombra!
  A megjelenő PayLike ablakban add meg a bankkártyád adatait (bankkártyaszám, lejárati dátum, CVC kód). Ha kuponkódot használtál az ingyenes kezdeti időhöz, akkor 0.Ft- lesz a számla végösszege és nem kell fizetned, csak elmenti a bank a kártyaadataid.
  Figyelj, hogy amikor lejár az ingyenes időszak, akkor legyen pénz a bankkártyádon, hogy a rendszer le tudja vonni a havidíjat.
  Ha nem használsz koponkódot, akkor azonnal levonja a pénzt a kártyádról (magyarázat az 2. pontban).


  Ennyi.
  A továbbiakban már az új tagsági rendszerünkben lesz az előfizetésed. A régi rendszerben az előfizetésedet leállítjuk.
  Ha bármi kérdésed, vagy problémád van, akkor a messengeren írj!
  Köszönöm a segítséged!