A Fittoldalon kicseréltük a tagsági rendszerünk motorját, a fizetési eszközét és új számlázi programot állítottunk be. Erre az új rendszerre mindenkinek váltania kell 2020.10-31-ig. Miért váltunk? Miért lesz ez jó neked és egyáltalán mi ez az egész bonyodalom? Olvasd tovább!

Az elmúlt héten egy kicsit csúsztam a tartalmakkal, amiket ígérem, hogy be fogok pótolni. Jönnek az új mixek, az új tanítások, rengeteg új anyag, de most a Fittoldal tagsági rendszeréről szeretnék írni. Elsőként szeretnélek megnyugtatni, hogy a váltás INGYENES!

Motorcsere száguldás közben

Egy működő tagsági rendszert kicserélni kb. olyan, mint egy autóversenyen motort cserélni az autóban úgy, hogy közben tövig nyomják a gázt. Majnem lehetetlen küldetés, de azért dolgoztam az elmúlt héten napi 12-14 órát, hogy mégis összehozzuk ezt a váltást. De miért?

A régi tagsági rendszerünknek hamar elértük a korlátait. Sokaknak okozott problémát a PayPal regisztráció, sok tagot veszítettünk emiatt és sehogy nem tudtuk megoldani az online számlázást, a NAV összekötést. Megszületett a döntés, tagsági rendszert kell váltani.

Az új rendszer modernebb, nagyobb tudású és össze tudtam vele kapcsolni a dán bank online fizetési megoldását, a PayLike-ot, valamint a Billingó számlázó rendszerét.

A PayLikekal már sok helyen találkoztam, az utóbbi évben robbanásszerűen szaporodik a magyar piacon is. Köszönhető ez a magyar nyelvű ügyfélszolgálatának, a gyors és segítőkész ügyféltámogatásnak, a jó kondícióknak és a könnyű integrálhatóságnak. Számunkra az a legnagyobb előny, hogy nem kell a tagjainknak külön fiókot regisztrálni a használatához, elfogadja a legtöbb online fizetésre alkalmas bankkártyát és egyszerű a használata, mint a szög.

A számlázó rendszernek a Billingót választottam, amit szintén egyszerű volt az új rendszerbe beilleszteni. Ennek az előnye, hogy a fizetéskor azonnal megkapod a számlát, céges számlát is kérhetsz, ha el akarod számolni, és az új számviteli törvényeknek megfelelően össze van kapcsolva a NAV-val.

Ennyi magyarázatot követően a te segítséged is kérni szeretném ehhez a küldetéshez. Jelzem, hogy nem állunk meg, a váltás közben is tövig nyomjuk a gázt! 🙂

Kérj kuponkódot, hogy ne veszíts napokat!

Nem szertném, ha bármiylen technikai váltás miatt megrövidülne az előfizetésed akár csak egy nappal is. Pl. ha tegnap volt a fordulónapod, kifizetted a következő havi tagdíjad, akkor nem lenne korrekt újból kifizettetni veled az új rendszerben is. Biztos fenékbe rúgnál miatta.
Erre találtuk ki az ingyenes kezdést.

Amint jelzed, hogy váltani szeretnél (itt), küldök neked egy kuponkódot, ami annyi ingyenes nappal indítja az új tagságod, ahány nap maradt a régi rendszerben a már kifizetett hónapodból. Amint az ingyenes kezdés letelik a bankkártyádról már az új rendszer fogja levonni a következő havidíjat. Ehhez azonban regisztrálnod kell magad és a bankkártyád az új rendszerbe. Az egész csak egy perc és írtam hozzá egy lépésről-lépésre vezető segítséget. Ezt megtalálod a lap alján, vagy a következő linken:

Váltás az új rendszerre! >>>

Mi lesz október 31 után?

Ha addig nem váltasz, akkor utána már nem fogsz hozzáférni a Fittoldal tartalmához. Váltani bármikor tudsz előtte is, utána is. Október 31 után nem leszel törölve a rendszerből és az ingyenes váltást követően ismét hozzáférsz a tartalmainkhoz.

Előre is köszönöm a segítséged, amivel támogatod a további közös munkánk! Igyekszem ezt a jövőben még színvonalasabb tartalmakkal meghálálni neked!